Ο Χριστός ήρθε να σώσει και τον χειρότερο αμαρτωλό!

0
393
Έχω παντρευτεί την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και έχω δυο χαριτωμένα παιδιά, αλλά
υπήρξα πολύ διεφθαρμένος. Η γυναίκα μου πούλησε πρόσφατα όλα τα κοσμήματά της για να
πληρώσει τον λογαριασμό του γιατρού μου, την αγαπώ αφάνταστα πολύ και δεν ξέρω πως να ανταποδώσω όλα όσα έχει κάνει για μένα. Είμαι ετοιμοθάνατος. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να σωθώ επειδή ακόμη και η κόλαση είναι πολύ καλή για μένα. Θα σας είμαι ευγνώμων για κάθε λόγο ελπίδας και παρηγοριάς.
Αγαπητέ μου φίλε: Ίσως να είστε ο χειρότερος αμαρτωλός που πάτησε την φλούδα της γης και το υπόλοιπο γράμμα σας αποδεικνύει ότι βυθιστήκατε στην αμαρτία όσο ήταν δυνατό. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ιησούς Χριστός μπορεί και θέλει να σας συγχωρέσει, αν Του το ζητήσετε. Ο Ιησούς ήλθε στον κόσμο όχι για να σώσει τους καλούς, αλλά τους αμαρτωλούς. Εκείνοι που νομίζουν ότι είναι καλοί κοροϊδεύουν απλώς τον εαυτόν τους.
Όταν δεχτείτε την αμαρτωλότητά σας και διαπιστώσετε ότι μόνος σας δεν μπορείτε να διορθώσετε τίποτε, τότε είστε στο σημείο να αφήσετε την χάρη του Θεού εν Χριστώ Ιησού να αλλάξει τα πάντα. Διαβάστε το ευαγγέλιο του Ιωάννου από την αρχή ως το τέλος. Διαβάστε το πολλές φορές και κάθε υπόσχεση κάντε τη δική σας. Στο κατά Ιωάννη 6:37 μπορείτε να διαβάσετε τα λόγια του Κυρίου: «Τον ερχόμενο σ εμένα δεν θα τον βγάλω έξω».
Αυτά τα λόγια μαζί με πολλές άλλες υποσχέσεις γίνονται κτήμα μας δια της πίστεως. Στο ευαγγέλιο κατά Ματθαίο 19:28 λέει ο Ιησούς. «Ελάτε σε μένα όλοι οι κουρασμένοι και οι φορτωμένοι και θα σας αναπαύσω». Έχετε λυγίσει κάτω από το βάρος των αμαρτιών σας, ελάτε στον Ιησού και θα σας δώσει μια καινούργια καρδιά και την χαρά της παρουσίας Του στην ζωή σας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ