Η αληθινή αγάπη έχει πνευματική βάση!

0
235
Είμαι 18 ετών, ερωτευμένη, αλλά οι γονείς μου δεν μου επιτρέπουν να παντρευτώ, επειδή
πιστεύουν ότι είναι πολύ νωρίς να παίρνω μόνη μου αποφάσεις. Θέλω να τελειώσω τις σπουδές αλλά η αγάπη είναι μεγαλύτερη της γνώσεως. Τι με συμβουλεύετε;
Δεν αμφιβάλω ότι είστε ερωτευμένη, γιατί η αγάπη όπως και η ωριμότητα έρχονται στην νεανική ηλικία. Πιστεύω όμως ότι οι γονείς σας έχουν δίκαιο και θα έπρεπε να προσευχηθείτε για την σωστή απόφαση από την οποίαν εξαρτάται η επιτυχία ή η αποτυχία στην γνώση σας.
Ο νέος που έχει μια επαγγελματική κατάρτιση έχει εξασφαλίσει το μέλλον του. Ακούω συχνά νέους να ισχυρίζονται ότι αρκεί η αγάπη, αλλά δεν έχω συναντήσει κανέναν να του είναι η αγάπη αρκετή, όταν πρέπει να πληρώσει ενοίκιο ή όταν το στομάχι απαιτεί φαγητό.
Τι σας ενοχλεί να συνεχίσετε το σχολείο ερωτευμένη; Η αληθινή αγάπη θα σας βοηθήσει στο
σχολείο και θα είναι μια ηθική ασφάλεια. Μην ξεχνάτε ότι η αγάπη ενέπνευσε πολλούς
συγγραφείς, καλλιτέχνες και μουσικούς.
Πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν δύο ειδών αγάπες. Το ένα είδος είναι η σαρκική έλξη, δύο
ατόμων διαφορετικού φύλλου. Το άλλο είδος είναι η αληθινή αγάπη η οποία έχει πνευματική βάση. Αν η αγάπη σας είναι ειλικρινής και αληθινή μπορεί να περιμένει. Η Βίβλος μας λέει: «η αγάπη μακροθυμεί.δεν ζητάει τα εαυτής». Πάνω απ ́ όλα βεβαιωθείτε ότι έχετε το φρόνημα του Χριστού και να ζείτε το θέλημά του. Τότε, θα μπορέσετε να πάρετε την σωστή απόφαση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ