Είσαι φωτεινό παράδειγμα;

0
402
Η 13χρονη κόρη μας έχει αρχίσει να λέει ψέματα, σε τέτοιο βαθμό, που σταμάτησα πλέον να την πιστεύω. Άρχισε να καπνίζει κι έχασε όλους τους φίλους της. Εντούτοις οι βαθμοί της είναι πολύ καλοί και παρακολουθεί το κατηχητικό σχολείο και τα προγράμματα της εκκλησίας. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Μπορώ να καταλάβω τις ανησυχίες σας όσον αφορά την συμπεριφορά της κόρης σας. Βρίσκεται στην αρχή της δύσκολης ηλικίας που δεν είναι παιδί ούτε ενήλικας. Στην επιθυμία της να μεγαλώσει υιοθέτησε μερικά όχι και τόσο αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά της ενήλικης ηλικίας. Σ ́ αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται το παιδί σας, χρειάζεται τόση αγάπη και κατανόηση όσο ποτέ στην ζωή της.
Βεβαιωθείτε ότι είστε ένα φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο για αυτήν. Θα ήταν σοφό και φρόνιμο εκ μέρους σας να συζητήσετε όλα αυτά μαζί της.
Και αν σε κάποιο σημείο έχετε φταίξει απέναντι της, να είστε ειλικρινής, να ομολογήσετε το λάθος σας και να την παρακαλέσετε να σας συγχωρήσει.
Μην αναφέρετε ποτέ αν κάποτε είχε ομολογήσει τον Ιησού ως σωτήρα της ή να την κατηγορήσετε αν δεν το έχει κάνει ακόμη. Βρίσκεται στην ηλικία που χρειάζεται την δύναμη που έρχεται από μια ζωντανή πίστη. Πολλά παιδιά παραπλανόνται σ ́ αυτήν την ηλικία. Και είναι η ιδανική ηλικία να καλέσουν τον Ιησού Χριστό στην ζωή τους.
Συμβουλέψτε την κόρη σας να κάνει αυτό το σοβαρό βήμα και αν έχετε αποτύχει σαν χριστιανοί θα ήταν θαυμαστό να αρχίσετε μαζί με την κόρη σας μια καινούργια ζωή.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ