Πώς θα αποκτήσω εγώ συγχώρηση ;

0
779

«Εάν είπωμεν ότι αμαρτίαν δεν έχομεν, εαυτούς πλανώμεν και η αλήθεια δεν είναι εν ημίν. 9 Εάν ομολογώμεν τας αμαρτίας ημών, είναι πιστός και δίκαιος, ώστε να συγχωρήση εις ημάς τας αμαρτίας και καθαρίση ημάς από πάσης αδικίας. 10 Εάν είπωμεν ότι δεν ημαρτήσαμεν, ψεύστην κάμνομεν αυτόν, και ο λόγος αυτού δεν υπάρχει εν ημίν.» (1 Ιωάννη 1:8-10)

«Και εσάς, όντας νεκρούς εις τα αμαρτήματα και την ακροβυστίαν της σαρκός σας, συνεζωοποίησε μετ” αυτού, συγχωρήσας εις εσάς πάντα τα πταίσματα» (Κολοσσαείς 2:13)

Εδώ δε μπορεί κανείς να βοηθήσει. Ο καθένας θα πρέπει να ζητήσει προσωπικά από το Θεό. Γονατίστε και φωνάξτε στον Ιησού. Αναστήθηκε. Ζει. Ακούει που τον φωνάζετε, σας ακούει. Αυτό σημαίνει «προσεύχομαι στον Ιησού».
Πείτε Του ό,τι σας απασχολεί. Ό,τι πιέζει και βαραίνει την καρδιά σας. Μπορείτε να του πείτε: «Κύριε Ιησού, έχω μια σκοτεινή σχέση μ΄ έναν άνθρωπο. Ξέρω είναι αμαρτία. Μόνος δεν μπορώ να ελευθερωθώ. Κύριε βοήθησέ με! Κύριε Ιησού στην εταιρεία μου δεν είναι όλα εντάξει. Οι δηλώσεις στην εφορία δεν είναι ειλικρινείς. Κύριε βοήθησέ με! Κύριε, δεν είμαι πιστός στην γυναίκα μου, βοήθησέ με!»
Καταλάβατε; Ό,τι δεν μπορείτε να πείτε σε ανθρώπους μπορείτε να το πείτε στον Ιησού. Πέστε του όλες τις αμαρτίες σας. Αυτό είναι απελευθέρωση!
Πάρτε την Καινή Διαθήκη, αρχίστε να μελετάτε. Αρχίστε από το ευαγγέλιο σύμφωνα με τον Ιωάννη. Αργότερα διαβάστε και την Παλιά Διαθήκη. Και θα διαπιστώστε ότι ο Θεός σας μιλάει μέσα από τον Λόγο του. Κάποιος μου είπε: «Όταν θέλω να ακούσω τον Θεό, τότε πηγαίνω στο δάσος.» Κουτό του απαντώ. Όταν πηγαίνω στο δάσος ακούω τα πουλιά, το θρόισμα των φύλλων των δέντρων και το μουρμούρισμα από το ρυάκι. Αλλά το δάσος δεν μου λέει τίποτε για την αγάπη του Θεού, για την αμαρτία και για την συγχώρηση εν Χριστώ Ιησού. Αυτά όλα τα λέει ο Θεός στον Λόγο Του.
Διαβάζετε κάθε μέρα το Λόγο Του, και λέγετέ Του κάθε μέρα ό,τι σας απασχολεί. Όταν ήμουν νέος επισκέφθηκα μια οικογένεια. Επάνω στο πιάνο υπήρχε μια Αγία Γραφή. Την ξεφύλλησα και πρόσεξα ότι ήταν υπογραμμισμένη με κόκκινο και πράσινο μολύβι και δίπλα στο εδάφιο ήταν ημερομηνία γραμμένη. Ρώτησα τίνος ήταν αυτή η Αγία Γραφή. «Είναι της Έμμης» μου απάντησαν. Γύρισα και κοίταξα την Έμμη. Και αποφάσισα να την παντρευτώ. Ψάξτε να βρείτε μια εκκλησία και να έχετε επαφή με ανθρώπους που έχουν την ίδια πείρα με τον Ιησού, όπως εσείς. Ο Ιησούς στέκει και καλεί: «Ελάτε σε μένα όλοι οι κουρασμένοι και φορτωμένοι και Εγώ θέλω σας αναπαύσει.» Θα σας συγχωρήσω τις αμαρτίες σας. Θα σας χαρίσω μια νέα ζωή.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ