Θεός τους είναι η κοιλιά!

0
229

Επειδή, πολλοί περπατούν, για τους οποίους πολλές φορές σάς έλεγα, τώρα και κλαίγοντας σας λέω, ότι είναι οι εχθροί τού σταυρού τού Χριστού· το τέλος των οποίων είναι η απώλεια, των οποίων ο Θεός είναι η κοιλιά, και η δόξα τους μέσα στη ντροπή τους, οι οποίοι φρονούν τα επίγεια.
(Φιλιππησίους 3:18-19)

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν θεό την κοιλιά του! Ιδανικά δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Ολος ο αγώνας τους είναι, τι θα φάμε, τι θα πιούμε, τι θα ντυθούμε, που θα πάμε. Για να πετύχουν αυτά που επιθυμούν, δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν ανθρώπινες ψυχές. Επιδίωξή τους η ηδονή πάσης φύσεως. Αυτά τα άτομα τα χαρακτηρίζει ο απόστολος Παύλος «εχθρούς του σταυρού του Χριστού». Υποτάσσονται στις ορέξεις του σώματος. Γι΄ αυτά τα άτομα ο απόστολος Πέτρος λέει: «στοχάζονται καθημερινά την ηδονή…έχουν οφθαλμούς μεστούς μοιχείας»(2 Πέτρου 2:13-14).
Αυτά τα άτομα ζουν για τις επιθυμίες και τα πάθη τους. Προσκυνούν την κοιλιά τους γιατί αυτή είναι ο θεός τους.
Ο Παύλος κλαίγοντας μιλούσε γι΄ αυτά τα άτομα, που δυστυχώς κυκλοφορούσαν μέσα στην Εκκλησία του Χριστού, ανάμεσα σε πιστούς. Αυτοί οι τύποι είναι τα ζιζάνια που σπέρνει ο διάβολος, για να κάνει ζημιά στην Εκκλησία του Χριστού από μέσα. Φυλαχθείτε απ΄ αυτά τα άτομα λέι ο Παύλος γιατί αυτοί είναι οι λύκοι, με ένδυμα προβάτου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ