Υπάρχει δεύτερος θάνατος!

0
423

Ενώ οι δειλοί και άπιστοι και μολυσμένοι με βδελύγματα και φονιάδες και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτρες, και όλοι οι ψεύτες, θα έχουν τη μερίδα τους μέσα στη λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι· αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος.(Αποκάλυψη 21:8)

Φίλε/η αν δεν το ξέρεις, μάθε πως υπάρχει και δεύτερος θάνατος. Ο ένας είναι ο φυσικός θάνατος που ξέρεις, ο άλλος είναι ο πνευματικός θάνατος.
Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είσαι , βρίσκεσαι υπό καταδίκη(Ιωάννη 3:18), είσαι με αναστολή στη ζωή. Για να μπορέσεις να ξεφύγεις τον δεύτερο αιώνιο θάνατο, θα πρέπει να τακτοποιήσεις την αμαρτία σου με τον Θεό. Πρέπει να βρεις ένα ήσυχο μέρος, να γονατίσεις και να κλάψεις για τις αμαρτίες σου. Οχι γιατί έβλαψες απλά τον εαυτό σου ή τους άλλους, αλλά γιατί πρόσβαλλες μ΄αυτές τον Δημιουργό Σου. Ο Θεός δεν σε έφερε στην ύπαρξη για να αμαρτάνεις, αλλά για να ζεις δίκαια, καθαρά και τίμια , τιμώντας έτσι τον Θεό. Εσύ όμως έζησες μέσα στην πονηριά, το ψέμα, την υποκρισία κ.λ.π που τα ξέρεις εσύ και ο Θεός.
Ζήτησε συγνώμη από τον Θεό, ζήτησε να σου δώσει τη δύναμη να ζήσεις μια άγια ζωή. Είσαι πλάσμα του Θεού και θα έπρεπε να ζεις μια αξιοπρεπή ζωή. Από τη φύση σου είσαι αμαρτωλός. Μη πεις στον εαυτό σου ότι δεν έκανα μεγάλες αμαρτίες. Μόνο που δεν πιστεύεις ειλικρινά, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Υιός του Θεού, φτάνει. Αυτό και μόνο σε οδηγεί στον δεύτερο θάνατο!
Σου αξίζει μια καθαρή και τίμια ζωή. Γι΄ μια τέτοια ζωή πλάστηκες. Τέτοια ζωή μπορείς να τη ζήσεις μόνο κοντά στο Θεό. Μακριά από τον Θεό υπάρχει ο διάβολος, που είναι εχθρός του Θεού αλλά και δικός σου εχθρός, μόνο που κρύβεται στη ζωή σου. Τόλμησε να πας στο Θεό με πίστη και μετάνοια και θα τον βρεις μπροστά σου.
Μετανόησε σήμερα, για να αποφύγεις τον δεύτερο θάνατο! Αυτό είναι το συμφέρον της ψυχής σου…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ