Βήματα για τη σωτηρία της ψυχής σου…

1o Επιστροφή
Πρέπει να εγκαταλείψεις την αμαρτωλή ζωή και να επιστρέψεις στο Θεό που είναι ο Δημιουργός Σου.

2ο Ταπείνωση
Να εγκαταλείψεις τον εγωϊσμό σου και να αναγνωρίσεις το μεγαλείο του Θεού. Να αναγνωρίσεις την αποτυχία στη ζωή σου.

3ο Πίστη
Να πιστέψεις στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, ότι είναι ο Υιός του Θεού, ότι θυσιάστηκε για τις δικές σου αμαρτίες και ότι αναστήθηκε από τους νεκρούς.

4ο Ομολογία
Να ομολογήσεις την αμαρτία σου και ότι προσέβαλλες με την ανήθικη ζωή σου την αγιότητα του Θεού.

5ο Υπόσχεση
Να υποσχεθείς στο Θεό, ότι στο εξής θα ζήσεις μέσα στο θέλημά Του, μελετώντας το Λόγο Του, που είναι η Αγία Γραφή.

Ιησούς Χριστός: Αληθώς αληθώς, σας λέγω, ο πιστεύων εις εμέ έχει ζωήν αιώνιον.

(Ιωάννης 6:47)

Δαβίδ: ΜΑΚΑΡΙΟΣ εκείνος του οποίου συγχωρήθηκε η παράβαση, του οποίου σκεπάστηκε η αμαρτία.
Μακάριος ο άνθρωπος, στον οποίο ο Κύριος δεν λογαριάζει ανομία, και στο πνεύμα τού οποίου δεν υπάρχει δόλος.

(Ψαλμός 32:1-2)
Ιησούς:Πατέρα, εκείνους που μου έδωσες, θέλω, όπου είμαι εγώ, να είναι και εκείνοι μαζί μου· για να θωρούν τη δόξα τη δική μου, την οποία μου έδωσες, επειδή με αγάπησες πριν από τη δημιουργία τού κόσμου. Πατέρα δίκαιε, και ο κόσμος δεν σε γνώρισε, εγώ όμως σε γνώρισα, κι αυτοί γνώρισαν ότι εσύ με απέστειλες. Και τους φανέρωσα το όνομά σου, και θα το φανερώσω, για να είναι η αγάπη, με την οποία με αγάπησες, μέσα τους, και εγώ μέσα σ” αυτούς.
(Ιωάννης 17:24-26)

Η μεγαλύτερη επιθυμία του ανθρώπου!

Ολες οι προσπάθειες του κάθε ανθρώπου αποβλέπουν στην μεγαλύτερη επιθυμία του, να ζήσει αιώνια! Αυτή η επιθυμία είναι έμφυτη σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Κάνει τα πάντα ο άνθρωπος για να παραμείνει στη ζωή. Αυτό δεν είναι αφύσικο. Ο άνθρωπος πλάστηκε από τον Θεό, για να ζήσει αιώνια και όχι για να πεθάνει. Η παρεμβολή της αμαρτιας του ανθρώπου, κατέστρεψε αυτό το σκοπό. Ο Δημιουργός θα μπορούσε να βρει μια ανώδυνη λύση. Όμως θα έδειχνε μεγαλύτερη σοφία στον αγγελικό κόσμο, αν κατάφερνε τον άνθρωπο-ερείπιο πλέον, να τον αναστήσει στην αιώνια ζωή! Η λύση καταστρώθηκε προ καταβολής κόσμου. Ο Λόγος θα ενσαρκώνονταν και θα αναλάμβανε την ευθύνη των αμαρτιών όλου του κόσμου, θυσιάζοντας τη ζωή του στο Σταυρό. Η Ανάστασή του στη συνέχεια θα έδινε πλέον το δικαίωμα στο Θεό, να συγχωρεί και να δικαιώνει τον άνθρωπο, που θα στρέφονταν σ΄Αυτόν με συντριβή μετάνοιας. Ο Λόγος, ο Υιός, ο Ιησούς Χριστός όπως τον έμαθε η ανθρωπότητα, θυσιάστηκε και εκπλήρωσε την απαίτηση του Θεού για καταδίκη του αμαρτωλού σε θάνατο. Τώρα μένει το βήμα στον άνθρωπο, σε σένα! Αν με ειλικρίνεια, με πλήρη συνείδηση, με επίγνωση της αμαρτωλότητά σου στραφείς στο Θεό με μετάνοια και πίστη, δίνεις τη δυνατότητα στο Θεό,να σε συγχωρήσει, να σε δικαιώσει, να σε θεωρεί πλέον άγιο, να συμφιλιωθεί μαζί σου και να σου χαρίσει την πολυπόθητη «αιώνια ζωή». Θα κάνεις το βήμα;
Θα μετανοήσεις;

Ερωτήματα που πρέπει να δώσεις απάντηση
►Για ποιό σκοπό ζώ;
►Έχει νόημα η ζωή που κάνω;
►Μπορώ να αγνοήσω τον θεό;
►Που θα πάω μετά από αυτή τη ζωή;
►Τι θα γίνει με τις αμαρτίες μου;
►Είναι η Αγία Γραφή Λόγος Θεού;
►Θέλω να μάθω την Αλήθεια;
►Πως θα αντιμετωπίσω τον Θεό;
►Γεμίζει η ψυχή μου με υλικά αγαθά;
►Είμαι έτοιμος/η να συναντήσω το Θεό;Ιησούς: Ελάτε πίσω μου, και θα σας κάνω να γίνετε ψαράδες ανθρώπων.(Μάρκος 1:17)Πρόσεξε, στέκομαι στη θύρα και κρούω· αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου, και ανοίξει τη θύρα, θα μπω μέσα σ” αυτόν, και θα δειπνήσω μαζί του κι αυτός μαζί μου.
(Αποκάλυψη 3:20)<br /> Ο περιηγητής σου δεν υποστηρίσει αυτή την εφαρμογή.<br /> <BGSOUND src="http://zontanonero.gr/wp-content/uploads/ΤΕΜ-013A.mp3"><br />


Πατήστε το βελάκι για να ακούσετε ένα Χριστιανικό μήνυμα.Βλέποντας, όμως, τον άνεμο δυνατόν, φοβήθηκε· και καθώς άρχισε να καταποντίζεται, έκραξε, λέγοντας: Κύριε, σώσε με. Και ο Ιησούς απλώνοντας αμέσως το χέρι, τον έπιασε, και του λέει: Ολιγόπιστε, σε τι δίστασες;(Ματθαίος 14:30)


γαπητή ψυχή ο Θεός είναι γεμάτος αγάπη, συμπάθεια και κατανόηση για σένα!
Πλησίασέ Τον. Ταπεινώσου μπροστά Του, όπως και ο «άσωτος γιός» της Καινής Διαθήκης.
Κλάψε, κλάψε μετανοιωμένος/η μπροστά στο Θεό και θα δεις με πόση τρυφερότητα θα σου μιλήσει στη ψυχή! Θα νοιώσεις το χάδι Του στη καρδιά σου! Θα σε βεβαιώσει ότι σε περίμενε πολύ! Θα βάλλει ειρήνη και νέα ζωή στη καρδιά σου!
Μη αναβάλλεις, πλησίασε το Θεό…

Αγία Γραφή

Λύχνος στα πόδια μου είναι ο λόγος σου, και φως στα μονοπάτια μου.

Αγόρασε μια Αγία Γραφή, και μάθε την αλήθεια από πρώτο χέρι. Μη στηρίζεαι σ΄ αυτά που έμαθες από δώ και από κει. Η κατάληξη της ψυχής σου πρέπει να είναι το σημαντικότερο θέμα που πρέπει να σε απασχολεί. Πρέπει να μάθεις που θα καταλήξει η ψυχή σου! Δηλαδή εσύ ο ίδιος! Μη γελιέσαι, η ζωή δεν τελειώνει στον τάφο. Μην αμελήσεις, μην αναβάλλεις, γιατί όταν θα μάθεις θα είναι πλέον πολύ αργά…….


Δεδομένου ότι, τα αόρατα αυτού βλέπονται φανερά από την εποχή τής κτίσης τού κόσμου, καθώς νοούνται διαμέσου των δημιουργημάτων του, και η αιώνια δύναμή του και η θεότητα, ώστε αυτοί να είναι αναπολόγητοι.(Ρωμαίους 1:20)

Δείτε παρακαλώ ένα βίντεο από το www.GodTube.gr


Επειδή, με τέτοιον τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του τον μονογενή, για να μη χαθεί καθένας ο οποίος πιστεύει σ” αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή.(Ιωάννης 3:16)

For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth on him should not perish, but have eternal life.(John 3:16)

Car Dieu a tant aimé le monde qu’il a donné son Fils unique, afin que quiconque croit en lui ne périsse point, mais qu’il ait la vie éternelle.(Jean 3:16)

Also hat Gott die Welt geliebt, daß er seinen eingeborenen Sohn gab, auf daß alle, die an ihn glauben, nicht verloren werden, sondern das ewige Leben haben.(Johannes 3:16)

Porque de tal manera amó Dios al mundo, que dio a su Hijo unigénito, para que todo aquel que cree en El, no se pierda, mas tenga vida eterna.(Juan 3:16)


Μετανόησε σήμερα για να σωθείς! Αύριο μπορεί να είναι αργά πλέον…